Стикери и канал на “Рибена кост“ във Viber

Чисто нов пакет със стикери с атрактивни герои и реплики от филма „Рибена кост“ вече e наличeн за сваляне във Viber. В продължение на два месеца  потребителите на едно от най-големите VoIP-приложения в свeтa имат възможността да изтеглят стикерите безплатно. Пакетът съдържа 18 стикера, като в тях главни действащи лица са някои от емблематичните герои от филм на режисьора Драгомир Шолев. 

Творческото оформление, дизайнът и идейната концепция са на The Smarts

След изтеглянето на стикер пакета потребителите стават част от Viber канала на филма, който през последните месеци се превърна в най-ексклузивната социална мрежа на „Рибена кост“. Там първи научават за всичко ново около филма, а тепърва там ще бъдат публикувани датите и местата на прожекциите през есента, интересните истории за героите, а също и безценни behind the scenes кадри, трейлъри и GIF-ове. 

Стикерите могат да се свалят оттук: https://vb.me/0a78f2

А това е линк за директен достъп до Viber канала на “Рибена кост“: https://vb.me/e8ebff

***

Viber e една от водещите платформи за разговори в света, част от семейството на Rakuten, световен лидер в електронната търговия и финансовите услуги. Viber е официалният комуникационен канал на ФК Барселона и официален партньор на NBA. Viber продължава да е едно от най-сигурните и предпочитани приложения за комуникация, като непрекъснато подобрява изживяването за потребителите и оптимизира функционалностите си, за да осигуряват възможно най-бързата работа с основните функции в приложението. 

Виж още